ULTRASONIC TICK REPELLER
ЗА ВЪЗРАСТНИ

Този малък електронен уред е идеалното решение да се предпазите от кърлежи по време на излети на открито, спортни занимания, разходки, пикници или къмпинг, по един напълно екологичен начин и без противопоказания от всякакъв вид. Напълно нетоксичен, без да освобождава химически вещества и миризми, работи чрез излъчване на поредица от ултразвукови импулси, които са безвредни  както за хората, така и животните. Тези импулси объркват кърлежите и, ги държат далеч и на разстояние. TickLess Adult трябва да бъде прикрепен към облеклото, той е с диапазон на работа около 3 метра.

Продуктът за първи път е изобретен в Италия през 1992 г. и оттогава е идеалният партньор за цялото семейство, за предотвратяване заразаяване с Лаймска болест, менингит, и други заболявания причинени от кърлежите.НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Махнете пластмасовата защитна лента, за да се свържете батерията. Натиснете бутона, за да включите или изключите устройството. Четири къси зелени мигания показват, че устройството е включено, а една дълга червена светкавица показва, че е изключено. Когато устройството функционира, светлината мига на всеки 5 минути. След 8 часа устройството се изключва автоматично.

Created by WebTrade.bg