ULTRASONIC TICK REPELLER
ЗА БЕБЕТА ПОД 3 ГОДИНИ

Този малък електронен уред е идеалното решение да предпазите Вашето дете от кърлежи  по време на дейности на открито, разходки, пикници или на детската площадка, по един напълно екологичен начин и без никакви противопоказания.

Напълно нетоксичен, не освобождава химически вещества и миризми, работи чрез излъчване на поредица от ултразвукови импулси, които са безвредни както за хората, така и за животните, но те въздействат върху  кърлежите, и ги държат далеч от детето. TickLess бебе трябва да се постави на дрехите или на бебешката количка, така че да не може да бъде погълнато от бебето.

 

Оперативен диапазон на защита около 1,5 метра.

Продуктът за първи път е изобретен в Италия през 1992 г. и оттогава е идеалният партньор за родители, за да предпазят децата си от Лаймска болест и менингит, и други заболявания причинени от кърлежи.НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Активирането става чрез изтегляне на червеното езиче, след което натискате копчето.В началото се вижда четири мигания. Благодарение на своята литиево- йонна батерия уреда запазва своето действие в продължение на 10-12 месеца непрекъсната работа.

Няма опасност за бременни жени, възрастни или болни хора.

ВНИМАНИЕ:

Да се използва само под надзора на възрастен.

Поставете го на дрехата или количката така че да не може да бъде откачено от бебето и глътнато.

Не спирайте звуковите вълни чрез поставянето му в джоб или чанта.

В силно заразени с кърлежи области, 100% защита не може да бъде гарантирана.

Уреда не бива да бъде мокрен и навлажняван с вода или слюнка.Ако това се случи, моля незабавно го подсушете щателно.

КУПИ
Created by WebTrade.bg